www.jvgprekyba.lt

Privatumo politika

 
BENDRA INFORMACIJA

  1. Elektroninėje parduotuvėje JVGprekyba.lt tvarkomų asmens duomenų valdytojas – UAB „JVG“, įmonės kodas 302438783, buveinės adresas Malūno a. 1, LT-82186 Radviliškis.
  2. Šios Privatumo politikos nuostatos galioja visiems JVGprekyba.lt interneto svetainės vartotojams, veiksmams, kuriuos jie gali atlikti interneto svetainėje, įskaitant (bet neapsiribojant) registravimąsi svetainėje, naudojimąsi paieškos galimybėmis, skelbiamos informacijos skaitymą, bet kokio pobūdžio informacijos ir duomenų pateikimą bei gavimą.
  3. Mes patariame visiems tėvams ir globėjams mokyti savo vaikus saugaus ir atsakingo asmeninių duomenų disponavimo internete. Nepilnamečiai asmenys neturėtų perduoti savo asmeninės informacijos Mums be tėvų ar globėjų sutikimo. Mes niekada nerenkame jokios asmeninės informacijos iš asmenų, kuriems yra mažiau nei 18 metų.
  4. UAB „JVG“ pasilieka teisę bet kuriuo metu šią Politiką keisti, todėl kaskart naudodamiesi šiuo tinklapiu turite iš naujo jas perskaityti. Naudodamiesi mūsų elektroninės parduotuvės teikiamomis paslaugomis Jūs patvirtinate, kad esate informuoti apie mūsų privatumo taisykles.
  5. UAB „JVG“ savo veikloje laikosi pritaikytos ir standartizuotosios duomenų apsaugos principo, todėl turi pasitvirtinusi visas vidines tvarkas, kad įgyvendintų tinkamas asmens duomenų apsaugos ir saugumo priemones.

 

 

RENKAMA INFORMACIJA IR TIKSLAI

 

  1. Norėdami suteikti savo vartotojams sklandžią, efektyvią ir saugią patirtį JVGprekyba.lt svetainėje, mes kaupiame tam tikrą informaciją. Informacija mums leidžia suteikti paslaugas, kurios labiausiai atitinka Mūsų klientų norus, pakelia saugumą bei efektyvumą pritaikant šias paslaugas klientų poreikiams. Renkame tik tą informaciją, kuri padeda mums pasiekti šių tikslų.
  2. Sutarties vykdymo tikslu, t.y. siekdami parduoti Jums mūsų prekes, mes prašome Jūsų pateikti: Vardą, pavardę, adresą, el. paštą, telefoną, taip pat apmokėjimams skirtus banko ar kitų finansų įstaigų duomenis.
  3. Taip pat naudojame informacijos rinkimo būdus kaip „Slapukai“. „Slapukai“ yra maži failai, talpinami jūsų kietajame diske. Taip pat siūlome tam tikras funkcijas prieinamas naudojant „slapukus“. „Slapukai“ naudojami norint rečiau vesti savo slaptažodį jūsų apsilankymo metu. „Slapukai“ leidžia rinkti informaciją susijusią su jūsų interesais. Dauguma „slapukų“ yra aktyvūs tik jūsų apsilankymo metu ir yra ištrinami. Visada galite pasirinkti nenaudoti „slapukų“ jei tai leidžia jūsų naršyklė, tokiu galite netekti galimybės naudotis tam tikromis puslapio funkcijomis.
  4. Vartotojas turi galimybę peržiūrėti, kokią informaciją (Slapukus) tinklalapis įrašo, ir gali ištrinti dalį ar visus įrašytus slapukus. Naudotojas, sutinka, kad jo kompiuteryje (įrenginyje) būtų įrašomi šioje Privatumo politikoje numatyti Slapukai. Šį sutikimą naudotojas gali bet kada atšaukti, pakeisdamas savo interneto naršyklės nustatymus, tačiau tokiu atveju tam tikros interneto svetainės www.JVGprekyba.lt funkcijos gali neveikti arba veikti netinkamai ir naršymo patirtis tokiu atveju neatitiktų naudotojo lūkesčių. Plačiau apie slapukus ir taip kaip www.JVGprekyba.lt juos naudoja galite pasiskaityti Valstybinės duomenų apsaugos inspekcijos rekomendacijoje dėl slapukų naudojimo, paspausdami nuorodą interneto adresu https://www.ada.lt/images/cms/File/naujienu/slapuk_DV.pdf.

 

 

JŪSŲ ASMENS DUOMENŲ ATSKLEIDIMAS

 

  1. Jūsų pateiktus asmens duomenis taikydami tinkamas apsaugos priemones mes perduodame kurjerių organizacijoms siuntų pristatymo tikslu.
  2. Taip pat Jūsų asmeniniai duomenys, susiję su apmokėjimu už paslaugas, yra pateikiami finansų įstaigoms per kurias yra atliekamas mokėjimas už paslaugas.
  3. Mes galime būti priversti atskleisti informaciją valstybės, teisėsaugos institucijoms ar trečiosioms šalims tam tikromis aplinkybėmis arba trečiosios šalys gali neteisėtai perimti arba gauti prieigą prie perdavimo ar privačių ryšių.

JŪSŲ TEISĖS

 

  1. Jūs turite šias žemiau nurodytas duomenų subjektų teises, kurias mes įgyvendinsime, gavę iš Jūsų prašymą (el. paštu info@jvgprekyba.lt); siunčiant paštu, adresu UAB „JVG“, įmonės kodas 302438783, buveinės adresas Malūno a. 1, LT 82186, Radviliškis, bei Jums tinkamai patvirtinus savo tapatybę:
    • Susipažinti su savo asmens duomenimis ir kaip jie yra tvarkomi;
    • Reikalauti ištaisyti netikslius asmens duomenis, taip pat papildyti neišsamiuss savo asmens duomenis;
    • Reikalauti, kad Mes ištrintume su Jumis susijusius asmens duomenis, jeigu jie nebėra reikalingi, kad būtų pasiekti tikslai, kuriais jie buvo renkami arba kitaip tvarkomi, arba Jūs atšaukiate sutikimą, ir nėra jokio kito teisinio pagrindo tvarkyti Jūsų asmens duomenis, arba asmens duomenys buvo tvarkomi neteisėtai;
    • Reikalauti, kad Mes apribotume Jūsų asmens duomenų tvarkymą;
    • Gauti su Jumis susijusius asmens duomenis, kuriuos Jūs pateikėte mums susistemintu, įprastai naudojamu ir kompiuterio skaitomu formatu;
    • Teisę paprašyti UAB „JVG“ perkelti Jūsų asmens duomenis kitam duomenų valdytojui;
    • Nesutikti, kad su Jumis susiję asmens duomenys būtų tvarkomi (pvz., dėl tiesioginės rinkodaros ar kita).

 

Nesutikdami su mūsų privatumo politika arba jeigu manote, kad buvo pažeistos Jūsų teisės galite paduoti skundą priežiūros institucijai:

Valstybinė duomenų apsaugos inspekcija
Įmonės kodas 188607912
Juozapavičiaus g. 6, 09310 Vilnius
Tel. (8 5) 271 2804, 279 1445
Faks. (8 5) 261 9494
El. paštas ada@ada.lt